Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Mimaki inspireert op Pure Digital 2018

Mimaki inspireert op Pure Digital 2018Mimaki toont op Pure Digital samples en  printers voor creatieve creaties. Pure Digital vindt van 17 tot en met 19 april plaats in Amsterdam. Mimaki is er te vinden op stand 12.107, die 48 vierkante meter inneemt. Mimaki is een Gold Partner op dit belangrijke event, dat de creatieve gemeenschap wil helpen om beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden die digitaal printen voor hen opent. Deze eerste editie van Pure Digital vindt plaats op dezelfde locatie als Building Holland.

Wat te zien

Naast de samples laat Mimaki ook haar UV-printtechnologie zien. Het bedrijf demonstreert hoe deze te gebruiken om rechtstreeks te printen op uiteenlopende materialen voor interieurinrichting en architecturale doeleinden. Zo zullen deze oplossingen te zien zijn:

  •     De UCJV300-160, een geïntegreerde print- en snijoplossing die geschikt is om te printen op raamillustraties, behangpapier en meer.
  •     De UJF-3042MkII, die dankzij de mogelijkheid om meerdere verschillende typen inkten te gebruiken, het digitaal bedrukken van een zeer breed scala aan toepassingen en materialen ondersteunt, inclusief rechtstreeks printen op hout, metaal en glas.

3D objecten

Mimaki brengt ook samples mee die geproduceerd zijn op haar nieuwe 3DUJ-553 3D-printer, die te gebruiken is voor het creëren van gedetailleerde architecturale modellen en andere 3D-projecten. De printer heeft onder meer de mogelijkheid om objecten in meer dan 10 miljoen verschillende kleuren te produceren. Zo hoeven deze na de productie niet meer beschilderd te worden of op een andere manier gedecoreerd te worden.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

3_190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
4_283x236_blok__Custom_
web-banner-VSBN

Poll

Is de invloed van vakanties van opdrachtgevers van invloed?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl