Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Epson introduceert nieuwe projectoren voor evenementen

Epson introduceert nieuwe projectoren: de EB-L12000Q en  EB-L20000UEpson kondigt twee nieuwe 3LCD-laser installatieprojectoren aan, de EB-L12000Q.

Het gaat om de eerste native 4K 3LCD-projector van 12.000 lumen in de markt, en de EB-L20000U, het eerste model van Epson in het populaire compacte 20.000 lumen WUXGA-installatieprojectorsegment. Deze projectoren zijn ontworpen om het productaanbod van Epson uit te breiden in de geavanceerde AV-verhuursector en kunnen worden gebruikt tijdens evenementen, op festivals, bij bezoekersattracties, in grote auditoria, op beurzen en in winkelcentra, maar ook voor zakelijke en educatieve doeleinden.

4K compatible lenzen

De EB-L12000Q en EB-L2000U zijn naar eigen zeggen eenvoudig te integreren zijn in bestaande installaties. In beide modellen kan tevens gebruik worden gemaakt van dezelfde 4K-compatibele lenzen als in de bestaande EB-L1000-reeks. Beide modellen ondersteunen tevens HDR.

De installatie is gemakkelijk, niet alleen door de compacte behuizing, maar ook door een ontwerp dat het mogelijk maakt om deze projectoren onder elke gewenste hoek te installeren en vanuit elke gewenste hoek te projecteren, inclusief portrait mode. Een ingebouwde camera maakt externe diagnose en instelling mogelijk, en kan worden gebruikt in combinatie met de nieuwe Professional Projector Tool-software van Epson voor het instellen van installaties met meerdere projectoren.

De projectoren zijn voorzien van geavanceerde technieken zoals edge blending en projectiemapping. Bovendien zorgen verwisselbare interfaceborden voor grotere flexibiliteit en futureproofing voor nog niet vrijgegeven interfaces en overdrachtsnormen.

Dankzij hun verzegelde ontwerp met duurzame anorganische fosforwieltechnologie, bieden deze nieuwe modellen een vijfjarige of 20.000 uur garantie van Epson, zonder vervanging van de lamp.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl