Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Kega wint de DiSiN Award 2017

Kega uit Sassenheim ontvangt de DiSiN Award voor de succesvolle plaatsing van de interactieve bestelzuil bij totaal 87 ANWB winkels. Tijdens de ISE beurs in Amsterdam is de winnaar bekend gemaakt van de DiSiN Award 2017. Kega uit Sassenheim ontvangt de Award voor de succesvolle plaatsing van de interactieve bestelzuil bij totaal 87 ANWB winkels. Deze aanmoedigingsprijs is bedoeld voor het bedrijf of product dat zich het afgelopen jaar wist te onderscheiden op het gebied van beeldschermcommunicatie.

Beeldtaal en pictogrammen

De  ANWB Bestelzuil is een verkoop ondersteunende communicatie oplossing. Via een interactief en lekker groot beeldscherm werkt de hoofdnavigatie vooral op beeldtaal en pictogrammen. Het gehele product assortiment is volledig inzichtelijk ook wanneer een artikel in een andere winkel zou liggen. Op deze manier beschikt de klant en de verkoper over alle actuele producten, prijzen en voorraden. De bestelzuil geeft naast dit producten overzicht ook informatie over de vele diensten van de ANWB, zoals de wegenwacht en de verschillende verzekeringspakketten.

De DiSiN Award, die dit jaar voor de 5e keer wordt uitgereikt, is een initiatief van de brancheorganisatie Digital Signage Nederland en wordt gesponsord door Toshiba, een belangrijke en innovatieve speler op het gebied van functionele Digital Signage.

De ISE beurs is de grootste AV show ter wereld en wordt deze week gehouden in de Amsterdam RAI. De bijna 1300 standhouders verwachten in totaal over 4 dagen zo’n 75.000 bezoekers.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl