Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuw onderkomen voor Publiprint NV in Torhout

Publiprint NV, gespecialiseerd in belettering en printing, is het eerste bedrijf dat neerstrijkt in de nieuwe bedrijfszone in de Roeselaarseweg in Torhout. Publiprint NV, gespecialiseerd in belettering en printing, is het eerste bedrijf dat neerstrijkt in de nieuwe bedrijfszone in de Roeselaarseweg in Torhout.

Geert Van Hollebeke (47) startte 27 jaar geleden Publiprint op. “Dat gebeurde in het ouderlijk huis in de Aartrijksestraat in Aartrijke”, zegt Geert. “Mijn slaapkamer was mijn bureel! In 1996 verhuisden we naar De Schatting in Zedelgem. Daar hadden we een atelier en werkplaats op 800 vierkante meter. Zeven jaar geleden kocht ik hier, in de Roeselaarseweg,  bestaande gebouwen van 700 vierkante meter die ik gebruikte als stockruimte. Uiteindelijk duurde het toch tot 2017 vooraleer we daadwerkelijk konden uitbreiden op die site. Dat is nu gebeurd en zo beschikken we daar vanaf 2 januari over 3000 vierkante meter oppervlakte.”

Ledpanelen

Publiprint vitrinemedia maakt deel uit van Publiprint NV. Dat zijn verlichte ledpanelen die gebruikt worden in vastgoedkantoren en in etalages. Het is een concept dat het bedrijf nu ook in retail introduceert. "Het concept komt uit Frankrijk maar wij zijn alleenverdeler in België. Wim doet Vlaanderen en we hebben een vertegenwoordiger in Wallonië en een in Antwerpen.” Digital signage is ook een greep die we aan onze klanten kunnen aanbieden en waar we ons in specialiseren.

Nieuw in 2018

“De nieuwe gebouwen brengen uiteraard heel wat voordelen mee. Zo kunnen we nu zonder problemen een aantal vrachtwagens in een keer behandelen binnen. En we gaan ons ook op de interieurmarkt richten. Zo gaan we nu ook tapijt, gordijnen, zetels, stoelen en tenten bedrukken. En we gaan naadloos behangpapier, airtex, leveren. Dat moet ervoor zorgen dat onze omzet nog groeit", adlus Geert Van Hollebeke.
 

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

190109_S_P19-Banner-283x236px-Registreer
web-banner-VSBN

Poll

Stagiares

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl