Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

HEXIS Group kondigt mega-investing aan

HEXIS Group kondigt mega-investing aanDe HEXIS Group gaat de komende drie jaar 17 miljoen euro investeren. Tot 2020 wil het bedrijf de investeringen gebruiken voor aankopen van land, modernisering van productiemiddelen en het toevoegen van nieuwe productielijnen.

Volgens het bedrijf moet HEXIS hiermee in staat zijn om twee, volledige autonomie productielocaties op te zetten, om zo na 2020 klaar te zijn voor de toekomst. De vergroting van de productiecapaciteit stelt HEXIS in staat om een topspeler te worden in het domein van high-tech producten.

Het bedrijf koopt onder meer een kavel op naast het huidige hoofdkantoor in Frontignan (foto). In Spanje, West-Indië en Scandinavië wordt ook land aangekocht, met name voor kantoren, logistieke- en trainingsfaciliteiten.

Nieuwe productielijn

In de tweede fabriek in Hagetmau wordt in 2018 een nieuwe lijn opgezet voor Special en technische productranges. Door gebruik te maken van nieuwe snij- en verpakkingslijnen, wordt deze productie verder geautomatiseerd.

Op beide locaties wordt een VOC (Volatile Organic Compounds) processing unit geplaatst. Hiermee houdt het bedrijf toezicht op de milieu-effecten en productietijd.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

web-banner-VSBN

Poll

Wat doe jij bij extreem weer?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl