Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Antalis lanceert Interior Design Award

Antalis lanceert Interior Design AwardAntalis nodigt architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders en studenten uit om hun mooiste interieurdecoratie met Antalis Coala producten in te zenden. De beste creaties maken kans op media aandacht in vakbladen Wallpaper en Intramuros, of een geldprijs.

Twee type projecten komen in aanmerking:

Gerealiseerde of lopende  projecten van professionals: 
Zes winnaars van reeds gerealiseerde of lopende projecten waarbij Antalis Coala producten gebruikt worden. De categorieën zijn: hotels, restaurants, winkels, kantoren, woningen en openbare ruimtes.

Projecten met een 3D ontwerp:
Architecten, ontwerpers maar ook studenten kunnen in deze categorie hun talent tonen, waarin twee winnaars bekend worden gemaakt. De winnaars maken kans op een bedrag van €3.500 voor de eerste prijs en €2.000 voor de tweede prijs. De winnaars krijgen ook de kans om hun idee in een deel van het Antalis hoofdkantoor of een van haar lokale vestigingen te realiseren.

Likes op website

Het project met de meeste “likes” op de Antalis Interior Design Award website maakt kans op een speciale publieksprijs. De beste projecten worden ook meegenomen in de publicatie van The BOOK, waarin de beste projecten worden samengebracht en worden verspreid onder de belangrijkste spelers van de interieurdecoratie. Tijdens beurzen en evenementen waar Antalis aan deelneemt, zoals Architect@Work en DSCOOP, zal het werk worden getoond. 

Jury

Alle decoratieprojecten worden voorgelegd aan een internationale jury onder leiding van François Confino, de wereldbekende scenograaf en museograaf. De jury wordt samengesteld uit internationaal gerenommeerde spelers uit de designwereld.

Deelnemers kunnen tot 31 december 2017 hun werk inzenden via www.AntalisInteriorDesignAward.com. In de Gallery van de website worden tijdens de hele looptijd van de wedstrijd ingestuurde werken tentoongesteld.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

web-banner-VSBN

Poll

Wat doe jij bij extreem weer?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl