Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Spandex levert HP Latex 300 - 500 series printers

Spandex levert HP Latex 300 & 500 series printers voor signbedrijvenSpandex kondigt de toevoeging van de HP Latex range printers aan haar assortiment toe, een uitbreiding van het assortiment met de verschillende leverbare inkt technieken.

“De toevoeging van de Latex range printers zal onze klanten helpen om nog flexibeler te reageren op de toenemende vraag naar korte levertermijnen” verklaart Camiel Bosma van Spandex Benelux. “De Latex technologie gecombineerd met Spandex’s mogelijkheden om de volgende dag een grote range A- merken zoals Avery, 3M, ImagePerfect, Arlon en Orafol te kunnen leveren stelt onze klanten in staat om hun opdrachten op een snelle manier te kunnen leveren in deze concurrerende markt”.

Voertuigbelettering en retail

De HP Latex 300 & 500 series zijn speciaal ontwikkeld  om op dezelfde dag nog prints te kunnen leveren voor zowel binnen- als buiten toepassingen,  waardoor deze geschikt zijn voor zowel voertuig belettering als retail toepassingen. Alle prints komen volledig droog uit de printer en signmakers kunnen tot wel 50% hogere doorloop tijden in hun productie realiseren.

Camiel vervolgt: “Door de snel veranderende aard van de instore promoties en de snelheid waarmee merken nieuwe aanbiedingen willen promoten, zijn de HP Latex printers een geschikte oplossing voor deze klanten groep en complementeren perfect onze productportfolio”.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

web-banner-VSBN

Poll

Wat doe jij bij extreem weer?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl