Facebook LinkedIn RSS Twitter
Sibon_0001_Banner-singpro
Leader 1

Nieuws en roddel razendsnel na calamiteit bij ISCA

Nieuws en roddel razendsnel na calamiteit bij ISCA“Lichaam gevonden in laadruimte van vrachtwagen Hoevelaken', kopte een krant woensdagmiddag. 'In de laadruimte van een vrachtwagen in Hoevelaken is woensdagmiddag een lichaam gevonden. De vrachtwagen staat op een industrieterrein in de straat De Wel, bij het bedrijf ISCA Nederland, een groothandel in reclameproducten', aldus het bericht. De truck heeft Turkse kentekenplaten en komt van het bedrijf Hüner, een Turks transportbedrijf. Binnen 10 minuten na het eerste hulp verzoek aan 112, verschijnen de eerste berichten op internet. De politie komt er plaatse en voert onderzoek uit.

Volgens ISCA verspreidde het nieuws zich vervolgens razendsnel: pers en ramptoeristen verzamelen zich voor het pand en de eerste roddels komen op gang.

Achtergrondinformatie

Met dit bericht wil ISCA meer inzicht verstrekken: 'Het is juist dat er een dode is gevonden in een vrachtwagen van een leverancier. Wie en wat weten wij ook niet. Er zijn geen medewerkers van ISCA Nederland bij betrokken. Er is wel slachtofferhulp ingeschakeld voor de medewerkers.'
 
'Vannacht heeft de politie en de douane het pand en de goederen vrijgeven. Dus in tegenstelling van berichten die ons bereiken, zijn wij vandaag gewoon open en kunnen wij alle producten leveren. En alle zendingen zijn gisteren verzonden zodat klanten hier ook geen overlast van ondervinden.'

'Wij betreuren het dat een persoon het leven heeft gelaten. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden, die we veel sterkte toewensen. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de persvoorlichter van de politie', aldus de directie van ISCA Nederland.

Lid worden? Of adverteren?

Laat u door ons terugbellen.

web-banner-VSBN

Poll

Wat doe jij bij extreem weer?

zzsignplein_logo2
Lees online!

Lees Signpro Online!

Zoeken in eerdere edities? Bekijk ze hier

Aanmelden bij signpro.nl